Nieuw op de werkvloer: Robin

Even Voorstellen…

Mijn naam is Robin Kusters en ik ben 18 jaar. Sinds 1 januari 2018 ben ik te vinden op de werkvloer bij Jansen en Jansen. Op de zaterdagen mag ik dit gezellige en vakkundige team komen versterken. Ik heb al ervaring op het gebied van bruidsmode, voordat ik bij Jansen en Jansen begon, heb ik 2 jaar gewerkt in een bruidszaak, waar ik de bruiden van top tot teen heb aangekleed. Soms was ik ook in het atelier te vinden, waar ik de coupeuses hielp met het vermaken van bruidsjaponnen.  Daardoor heb ik al kennis van maatwerk, maar ik wil hier graag nog verder in groeien. 

Mode is mijn passie, naast het zelf ontwerpen en maken van kleding, volg ik ook de opleiding Retail Management en Mode te Nijmegen. Tijdens deze opleiding heb ik ook veel kennis mogen opdoen in de dameskleding branche.  

 

 

Werken in de mannenmode is voor mij een nieuwe uitdaging. Wat het werken bij Jansen en Jansen zo leuk maakt is de afwisseling die er is. Je ontmoet diverse klanten die op zoek zijn naar een trouwkostuum of juist iets casuals willen. Daarnaast biedt Jansen en Jansen ook business en gelegenheidskleding aan. Door deze brede collectie aan te bieden is er voor een ieder wat wils. Ik vind het belangrijk dat klanten tevreden zijn en dat de wensen van de klant vervult worden door advies en maatwerk. Boven de winkel zit ons eigen atelier, waar de coupeuses alle kleding naar wens kunnen vermaken.  

Bij Jansen en Jansen krijg ik de gelegenheid om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van verkoop, adviseren en het leveren van maatwerk. Ik wil graag nog een lange tijd deel uit maken van dit enthousiaste team én ik hoop u graag een keer te adviseren, onder het genot van een kop koffie.

 Groetjes, Robin