29 september koopzondag

RETOURNEREN, RUILEN EN ANNULEREN ANNULERING VAN UW BESTELLING

Jansenenjansen.nl accepteert een annulering op welke tijd dan ook voorafgaande aan verzending van uw bestelling. Wanneer uw bestelling is verzonden wordt annulering van uw bestelling niet meer geaccepteerd.

RUILEN

Mocht een artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kan dit geruild of geretourneerd worden. U dient het artikel op eigen kosten te retourneren. Voor retour en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:

De artikelen die u via Smokingkopen.nl heeft gekocht kunnen zonder opgaaf van reden worden geruild. Ruilen is alleen mogelijk voor hetzelfde artikel in een andere maat (indien voorradig). U stuurt de kleding en accessoires op uw kosten terug en Smokingkopen.nl stuurt op onze kosten de geruilde kleding en accessoires naar u terug.

De kleding en accessoires kunnen geruild worden mits :

U hier voorafgaand via e-mail melding van heeft gemaakt aan info@smokingkopen.nl;
Ruilen plaatsvindt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling;
De kleding en accessoires nog in originele staat van verzending zijn, de kleding en accessoires dienen ongedragen, ongewassen en met alle aangehechte of aangebrachte kaartjes, labels of stickers in de originele verpakking terug gestuurd te worden;
Het risico en de kosten van het retourneren (verzenden) ligt geheel bij de klant.

RETOURNEREN

Wanneer u onverhoopt niet tevreden bent over de bestelling, dan kunt u deze of een gedeelte daarvan op uw kosten retourneren (binnen 14 dagen). Zodra wij alles in goed staat (onbeschadigd en compleet) hebben ontvangen zullen wij het bedrag terugstorten op het rekeningnummer van de klant. Het enige wat Smokingkopen.nl in mindering zal brengen zijn de initiële gemaakte verzendkosten.

× Afspraak maken?