29 september koopzondag

Even voorstellen… Camilla van Haeren

Even voorstellen

Mijn naam is Camilla van Haeren en ik ben 21 jaar. Sinds een paar weken ben ik onderdeel van team Jansen en Jansen. Sinds kleins af aan wist ik dat ik iets wilde doen in de mode. Na de middelbare school ben ik gestart op B Academy, waar ik mijn eerste stappen in de modewereld heb gezet. Na het afronden van deze jaaropleiding ben ik begonnen aan mijn opleiding aan TMO Fashion Business School, waar ik inmiddels ook bijna aan afgestudeerd ben. De kennis die ik tijdens deze opleidingen heb opgedaan kan ik goed toepassen tijdens mijn werk bij Jansen en Jansen.

Ik heb ervaring op de verkoopvloer, eerder heb ik gewerkt in een damesmodezaak. Mannenmode is wel nieuw voor mij, maar ik was (en ben nog steeds) erg nieuwsgierig naar dit gebied van mode. Bij Jansen en Jansen ben ik aan het juiste adres om de fijne kneepjes van het vak te leren. Het is een zeer leerzame werkomgeving waar ik me echt onderdeel van het team voel. Ik zal met name op vrijdagavond en zaterdag in de winkel te zien zijn.

Ik neem graag de tijd om aandachtig naar elke klant te luisteren. Ik vind het leuk om klanten te adviseren in waar zij naar op zoek zijn en samen tot iets moois te komen. Het geeft mij voldoening als klanten tevreden de deur uit gaan. Ik hoop ook u eens te mogen helpen!

Graag tot ziens in de winkel,

Camilla