MANNENMODE MET EEN BITE

Ben jij van mening dat mannenmode saai is? Dan loop je óf achter in de tijd óf je bent nooit bij Jansen en Jansen Mannenmode in Boxmeer geweest. Mannenmode is al jaren aan het veranderen en jouw stijl vinden was nog nooit zo makkelijk.

MANNENMODE IN BOXMEER

Jansen & Jansen is continue op de hoogte van de nieuwste trends en de mooiste merken. Je vindt hier dan wellicht geen rok of legging voor de man maar wel mooie, smaakvolle mannenmode voor iedere gelegenheid. Zakelijke outfits, trouwkostuums en casual looks. Steeds meer heren die mannenmode in Cuijk zoeken weten de weg naar Jansen & Jansen mannenmode in Boxmeer inmiddels te vinden. Martijn Jansen: ‘Denk eens aan een mooie gilet, een bijzondere accessoire of een opvallende kleur shirt of overhemd. Ook qua broeken is er veel verandert, je moet het gewoon eens aantrekken om te kijken of het bij jou past. We zien veel verbaasde gezichten in de winkel. ‘Ik wist niet dat dit mij zou staan’, zegt men dan. Well, you never know if you never try!

BETERE MANNENMODE BRABANT

Omdat ze bij Jansen & Jansen ook werken met pasafspraken komen de klanten niet alleen uit Boxmeer en Cuijk, maar ook uit Nijmegen en Venray. ‘Mensen komen soms echt van ver omdat er gezocht wordt op kwaliteit in kleding én in advies. We zijn vereerd dat men dan bij ons uitkomt. Uiteraard werken we daar ook hard voor. Zo blijven we up to date wat betreft accessoires, pasvorm en de beste merken. Ook hebben we een eigen atelier om de kleding echt letterlijk op jouw lijf af te stemmen. De beste mannenmode van Brabant? Daar gaan we voor!’

MANNENMODE TUSSEN NIJMEGEN EN VENRAY

Je vindt Jansen & Jansen in Boxmeer, een gezellig winkelcentrum met voldoende gratis parkeergelegenheid. Er staat een gedreven en vakkundig team voor jou klaar. Jansen & Jansen Mannenmode Boxmeer vind je op 20 minuten afstand van zowel Nijmegen als Venray. Maak online of telefonisch een afspraak of loop gerust eens binnen. Je vindt Jansen & Jansen Mannenmode aan de Steenstraat 32 in Boxmeer.

Jansen en Jansen
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00 uur
Dinsdag t/m donderdag
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag
09.30 - 21:00 uur
Zaterdag
09.30 - 17:00 uur

Belt u gerust voor een afspraak voor buiten openingstijden!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: