SMOKINGS

Ben je op zoek naar een stijlvolle, perfect passende smoking? Kom dan snel langs bij Jansen en Jansen in Boxmeer nabij Gennep, Cuijk en Venray. In onze mannenmodezaak vind je een ruim assortiment aan smokings met bijbehorende accessoires zoals strikjes, manchetknopen, overhemden en schoenen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht om een smoking te huren. Bovendien hebben wij deskundige medewerkers in dienst die je vol passie kunnen adviseren over het juiste type en de juiste maat smoking. Om er zeker van te zijn dat er iemand beschikbaar is als je een smoking komt passen adviseren we je om (online) een pasafspraak te maken.

EEN NETTE SMOKING VOOR ELKE GELEGENHEID

Bij Jansen en Jansen zorgen we ervoor dat je er stijlvol en netjes opstaat bij elke gelegenheid waar een smoking gepast is. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van smokings kopen. Wanneer je kiest voor ons dan bieden wij jou:

  • Ruim assortiment kwaliteitspakken
  • Altijd een passende smoking
  • Persoonlijke begeleiding door specialisten
  • Ruime keuze uit bijbehorende accessoires en een snelle levering

SMOKINGS DIE BIJ JE PASSEN

Ben je op zoek naar een geschikte smoking waarmee je er representatief op staat? Kom dan snel langs in onze winkel in Boxmeer, nabij Gennep, Venray en Cuijk, waar een deskundig verkoopteam voor je klaar staat om de juiste smoking te kopen of een smoking te huren. Ook als (lid van) een vereniging zoals een zangkoor, fanfare of carnavalsvereniging kun je bij ons terecht. Wij bieden smokings in alle soorten en maten die perfect aansluiten bij de wensen en eisen van jouw vereniging. Zo kom je altijd professioneel voor de dag met een geschikte smoking. Kortom, de betere mannenmode vind je bij Jansen en Jansen in Boxmeer.

OOK JACQUETS BEHOREN TOT ONS ASSORTIMENT

Een jacquet wordt doorgaans gezien als de meest officiële gelegenheidskleding voor overdag. Een jacquet bestaat meestal uit een driedelig kostuum. Bij Jansen en Jansen kun je terecht voor:

  • Een driedelig jacquet kostuum
  • Een jacquet gilet
  • Een jacquet pantalon
  • Accessoires

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Jansen en Jansen
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00 uur
Dinsdag t/m donderdag
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag
09.30 - 21:00 uur
Zaterdag
09.30 - 17:00 uur

Belt u gerust voor een afspraak voor buiten openingstijden!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: