26 mei koopzondag

Heren kostuums

  • UITGEBREIDE COLLECTIE
  • 20 JAAR ERVARING
  • EIGEN ATELIER
  • PERSOONLIJKE SERVICE

HEREN KOSTUUMS BIJ JANSEN EN JANSEN IN BOXMEER

Heren kostuums in alle soorten en maten. Die vind je bij Jansen en Jansen in Boxmeer, nabij Cuijk, Gennep en Venray. Wij bieden een ruime collectie met daarin de mooiste heren kostuums van gerenommeerde merken. Zo vind je altijd een kostuum dat aansluit bij jouw wensen en maten. Bovendien zijn in onze winkel vrijwel alle kostuums op voorraad verkrijgbaar. En mocht het zo zijn dat dit een keertje niet het geval is, dan gaan wij direct voor je op zoek!

HEREN KOSTUUMS DIE BIJ JE PASSEN

Een ruime collectie heren kostuums, daaruit heb je de keuze bij Jansen en Jansen. Wij vinden het belangrijk dat je een kostuum uitzoekt dat past bij je stijl, je wensen en je maten. Als je bij ons langskomt voor het passen van een pak, dan inventariseren wij eerst wat je stijl is en waar je precies naar op zoek bent. Vervolgens helpen wij je bij het selecteren van de mooiste kostuums die passen bij jou. Daarbij meten onze deskundige medewerkers uiteraard ook je maten op, zodat het kostuum ook perfect aansluit. En mocht het zo zijn dat de heren kostuums niet passen, geen enkel probleem! In ons eigen atelier maken wij het kostuum helemaal voor je op maat.

HEREN KOSTUUMS OP MAAT

Heren kostuums op maat. Dat is waar we bij Jansen en Jansen in Boxmeer, nabij Gennep, Cuijk en Venray voor staan. Daarnaast bieden we je:

  • Een ruim assortiment aan heren kostuums
  • Altijd een passend en persoonlijk advies
  • Een passend resultaat op maat
  • Deskundige medewerkers en een eigen atelier

Ben je op zoek naar een kostuum? Kom dan gerust eens langs in onze stijlvolle winkel in Boxmeer. De koffie en onze deskundige medewerkers staan voor je klaar. Wil je er zeker van zijn dat er iemand beschikbaar is op moment dat je langskomt? Maak dan voorafgaand aan je bezoek een pasafspraak.

MAAK EEN PASAFSPRAAK OF KOM EENS LANGS!

Benieuwd naar onze collectie heren kostuums? Kom dan snel langs in onze winkel. Wij zijn zes dagen per week geopend en garanderen je altijd een passend kostuum op maat. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

× Afspraak maken?