Kostuums

Zakelijke kostuums op maat

Voor veel werkaangelegenheden kan het passend, stijlvol en professioneel zijn om een kostuum te dragen. De ene draagt liever een wat meer business casual kostuum, terwijl de ander op zoek is naar een wat meer klassieke stijl. Bij Jansen en Jansen in Boxmeer adviseren we je graag met betrekking tot het meest geschikte kostuum dat perfect bij je past. Bovendien profiteer je bij ons van de volgende voordelen:

  • Een ruim assortiment kostuums
  • Altijd een passend kostuum op maat
  • Persoonlijke begeleiding en pasadvies
  • Ruime keuze uit bijbehorende accessoires
Meer over onsMeer over Business Casual

Op zoek naar een stijlvol kostuum?

Ben je op zoek naar een stijlvol kostuum voor een bijzondere of juist chique aangelegenheid? Dan ben je bij Jansen en Jansen in Boxmeer, nabij Gennep, Cuijk en Venray aan het juiste adres.

Wij zijn specialist op het gebied van mannenmode en bieden je een ruim assortiment aan de mooiste kostuums. Ook voor kostuums voor je vereniging zoals een zangkoor, carnavalsclub of fanfare kun je bij ons terecht.

Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van een pasadvies op maat en zorgen ervoor dat jij het kostuum kiest dat helemaal aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bovendien garanderen we je dat je altijd een perfect passend kostuum mee naar huis neemt.

Kom snel langs voor een passend kostuum

Ben je benieuwd naar onze collectie kostuums voor casual, zakelijke of chique aangelegenheden? Kom dan gerust eens vrijblijvend langs in onze winkel in Boxmeer, nabij Gennep, Cuijk en Venray. Daar helpen we je graag verder. Mocht je de garantie willen hebben dat er iemand beschikbaar is op moment dat je langskomt? Maak dan voorafgaand aan je bezoek (online) een pasafspraak. Wat je wens ook is, wij zorgen ervoor dat je altijd professioneel voor de dag komt!

Maak een afspraak