29 september koopzondag

Business kostuums

  • UITGEBREIDE COLLECTIE
  • 20 JAAR ERVARING
  • EIGEN ATELIER
  • PERSOONLIJKE SERVICE

BUSINESS KOSTUUMS BIJ JANSEN EN JANSEN IN BOXMEER

Met een business kostuum van Jansen en Jansen in Boxmeer, nabij Cuijk, Gennep en Venray sta je er professioneel op. Wij zijn specialist op het gebied van mannenmode. In ons ruime assortiment vind je daarom de mooiste business kostuums voor op de zaak. Of je nu liever kiest voor een wat meer casual kostuum of liever een klassiek pak uitzoekt; wij zorgen ervoor dat je er tijdens kantooruren altijd stijlvol gekleed opstaat.

BUSINESS KOSTUUMS OP MAAT

Wil je een business kostuum kopen? Bij Jansen en Jansen hebben we deskundige medewerkers in dienst die samen met jou op zoek gaan naar het business kostuum dat aansluit bij jouw wensen. Bovendien meten zij je maten op, zodat je pak altijd netjes aansluit. En mocht het pak niet op maat zijn, dan kun je gebruik maken van onze vermaak-service. Zo ga je altijd naar huis met een perfect passend pak.

EEN PASAFSPRAAK VOOR EEN BUSINESS KOSTUUM

Bij Jansen en Jansen ben je altijd welkom voor het passen van een business kostuum. Kom gerust eens langs in onze sfeervolle winkel in Boxmeer, nabij Gennep, Venray en Cuijk. Wij adviseren we je graag met betrekking tot het meest geschikte business kostuum. En wil je er zeker van zijn dat er iemand klaar staat om je te helpen met je keuze en te voorzien van advies? Maak dan voorafgaand aan je komst een pasafspraak. Bij Jansen en Jansen garanderen we je:

  • Een ruim assortiment aan business kostuums
  • Altijd een passend en persoonlijk advies
  • Een passend resultaat op maat

KOM SNEL EENS LANGS IN ONZE WINKEL

Ben je benieuwd naar onze collectie business kostuums? Kom dan snel eens langs in onze winkel aan de Steenstraat in Boxmeer. Wij zijn zes dagen per week geopend. Met Jansen en Jansen, de betere mannenmode, ben je verzekerd van een professionele look waarmee je voor de dag kunt komen!

× Afspraak maken?