Pantalon kopen

Op zoek naar een stijlvolle pantalon? Dan ben je bij Jansen en Jansen Herenmode aan het juiste adres. In ons assortiment vind je pantalons voor smokings, jacquets, rokkostuums en meer. In onze webshop vind je de juiste pantalon voor jouw formele outfit.

3 resultaten

Wat is een pantalon

Hoewel pantalon zoveel betekent als ‘lange broek’, wordt de term meestal gebruikt voor een nette broek. Deze stijlvolle broek is onderdeel van een formele outfit zoals een pak, smoking of jacquet maar kan ook gedragen worden voor een business casual look. Pantalons worden vaak gemaakt van een combinatie van wol en polyester waardoor ze comfortabel zitten. Kenmerkend voor pantalons zijn de strijkplooien, die de broek een nette en verzorgde uitstraling geven. Zeker voor nette gelegenheden is de juiste pasvorm belangrijk voor de gehele uitstraling van de outfit. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste pantalon.

Smoking pantalon

Ook bij een smoking is een pantalon essentieel. In tegenstelling tot een pantalon voor een pak, bevat een smoking pantalon geen riemlussen. Volgens de etiquette dient een smoking namelijk zonder riem gedragen te worden. Mocht je bang zijn dat de pantalon niet helemaal goed blijft zitten, dan kun je er voor kiezen om bretels te dragen.

Pantalon kopen

Onze webshop is 24 uur per dag open waardoor je eenvoudig een pantalon kan kopen wanneer dit jou het beste uitkomt. Mocht je de broek toch liever eerst willen passen, dan ben je van harte welkom in onze winkel in Boxmeer. Onze medewerkers helpen je graag bij het kopen van de perfecte pantalon.