26 mei koopzondag

COUPEUSES AAN HET WOORD

Atelier

Hallo allemaal, mijn naam is Grè. Samen met Martha, Marina en Marieke werk ik in het atelier van Jansen en Jansen. Hier vermaken wij alle kledingstukken, waaronder met name kostuums, op maat. Ik werk al ongeveer 18 jaar in het atelier van Jansen en Jansen. Door de jaren heen zijn Martha, Marina en Marieke erbij gekomen om mij te ondersteunen. Het zijn erg leuke collega’s waar ik veel mee kan lachen. Vroeger toen ik nog jong was vond ik het al leuk om achter een naaimachine te zitten. Het is eigenlijk mijn passie en van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Wat ik het leukste vind aan het werken in een atelier, is dat ik altijd creatief bezig ben om iets passend te krijgen. En als het resultaat er is en de klant erg blij is, weet ik dat ik het goed gedaan heb. Dat geeft veel voldoening.

HET TOTAALPLAATJE VAN EEN KOSTUUM

Veel mensen denken dat wij alleen maar een broekspijp of mouw inkorten. Maar dat is zeker niet het geval. Wij passen eigenlijk het gehele kostuum aan. Geen enkel persoon heeft namelijk een standaard maat. Niemand is immers standaard . Bij een kostuum goed passend maken, komt veel techniek en ervaring kijken. En daarbij kiezen wij nooit de snelste weg, maar de netste. Een pak dat goed zit heeft namelijk tijd nodig. In ons atelier hebben wij de benodigde spullen om elk kledingstuk op maat te maken. Bijna elke dag is er iemand aanwezig in het atelier, dus je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Naast dat wij net gekochte kostuums op maat vermaken, onderhouden wij ook de kostuums van onze klanten. Als er een knoopje of een naadje los zit maken wij hem weer vast. Ook repareren wij kapotte spijkerbroeken.

KOOP NOOIT TE STRAKKE KOSTUUMS

Te vaak zien wij dat mannen in een te strak pak rond willen lopen. We weten dat het mode is om in een super strakke spijkerbroek te lopen. Maar wat de meeste mannen niet beseffen is dat het stof van een kostuum anders is dan van een spijkerbroek. Het stof van een kostuum reageert ook anders dan spijkerstof. Met alle gevolgen van dien. Wollen stoffen zijn kwetsbaarder dan spijkerstof. Wil je in een goed passend kostuum rondlopen, zonder dat hij te strak zit? Laat je dan door één van onze specialisten adviseren!

× Afspraak maken?