29 september koopzondag

Even voorstellen…Danielle de Bruin

Even voorstellen

Ik ben Danielle de Bruin en ik ben 28 jaar (jong). Sinds 1 maart ben ik werkzaam bij Jansen en Jansen. Ik mag dit vakkundige team komen versterken met mijn ervaring die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan. Mode is voor mij bekend terrein, ik heb gewerkt met zowel mannen als vrouwen. Een winkel is niet alleen ‘verkopen’,100 dingen gebeuren daar omheen die voor een klant vaak niet allemaal zichtbaar zijn maar die wel moeten gebeuren.

Jansen en Jansen is een zaak waar de klant centraal staat en soms meer dan mogelijk word gedaan om de klant tevreden te stellen en houden natuurlijk. Mijn visie sluit hierop aan, de klant is koning en ik zie graag dat een klant terug komt omdat de service, sfeer en instelling van ons voel -en merkbaar is. Wanneer dit niet zo is gaan we samen kijken wat we hieraan kunnen doen. We hebben het hier over vakmanschap, niet alleen het aanmeten en samenstellen van een trouwpak of businesskostuum gebeurt hier maar in ons atelier zitten een aantal collega’s die wonderen verrichten. De lijntjes zijn kort en de communicatie sterk.

Ik heb nog een hoop te leren als het gaat om ‘maatwerk’ maar al doende leert men en daar krijg ik hier dubbel en dwars de kans voor. Een Trouwpak en businesskostuum zijn voor mij nieuw, casual is voor mij bekend terrein. Dat je hier te maken hebt met zoveel aanbod maakt het werk afwisselend en uitdagend, iedere klant en situatie vraagt om een andere aanpak.

De keuze om te kiezen voor dit bedrijf zit hem niet alleen in de manier van werken en het leuke team maar ook in het takenpakket wat mij is voorgelegd. Taken waar ik me eerder nog niet mee heb bemoeit. Denk aan socialmedia, nieuwsbrieven en blogs schrijven, evenementen ontwerpen en plannen, administratie en misschien wel in de toekomst het ‘op locatie’ werken. Denk hierbij aan bedrijven waarbij we bedrijfskleding aanmeten bij zowel groepen als individuen.

Al deze dingen prikkelen mij en bieden mij kansen om te ontwikkelen. Het stellen van doelen is belangrijk, voor mij, maar ook voor het bedrijf. ik zie onze samenwerking met veel plezier en vertrouwen tegemoet.

Graag tot ziens in de winkel,

Groetjes Danielle