29 september koopzondag

MONIQUE AAN HET WOORD

Even voorstellen

Mijn naam is Monique van Nisselroy en ik ben 41 jaar. Ik ben woonachtig in Sint Anthonis, getrouwd en moeder van twee lieve jongens! Al ruim 20 jaar werk ik als verkoopster in de mode, al die tijd in het mooie centrum van Boxmeer. Na 13 jaar in de damesmode te hebben gewerkt, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze heb ik zeven jaar geleden gevonden in de mannenmode. Daarvan ben ik nu alweer ruim twee jaar bij Jansen en Jansen werkzaam. Door de jaren heen heb ik veel ervaring op kunnen doen.

CADEAUTJE

Werken bij Jansen en Jansen is voor mij eigenlijk een cadeautje. Ondanks dat het mijn werk is, kan ik ook echt zeggen dat ik

ervan geniet! Wat mijn werk zo leuk maakt is dat het heel erg afwisselend is. Dit komt mede doordat Jansen en Jansen een breed en divers assortiment heeft! Daardoor zijn er altijd verschillende klanten, die weer allemaal op zoek zijn naar iets anders. De ene klant is op zoek naar een trouwkostuum, de andere naar gepaste kleding voor een begrafenis of een casual outfit.

Met het uitkiezen van het juiste trouwkostuum ben je gemiddeld 2,5 uur bezig, dit kan ook langer duren, maar daardoor bouw je echt een band op met de klant. Voor elke klanten nemen we ook echt de tijd. Ik vind het belangrijk dat elke klant tevreden de winkel uitgaat! Dat is ook waar we voor staan: elke klant tevreden maken en tevreden houden. Zo geef ik bijvoorbeeld ook herenkleding af bij klanten uit Sint Anthonis. Ze hoeven dan niet extra naar Boxmeer te komen. Voor mij is dat maar een kleine moeite. Ondanks dat Martijn en Teresa mijn werkgevers zijn gaan we heel collegiaal met elkaar om, dit zorgt voor een prettige werksfeer.

MONIQUES TIP VOOR DEZE ZOMER:

Teresa verklapte het in het vorige blogartikel al: de tinten beige, blauw en wit zijn deze zomer echt hot. Maar durf ook eens uit de ban te springen met een felle kleur, bijvoorbeeld rood. Deze kleur zie je deze zomer veel. Vul echter niet je hele kledingkast met rood, maar voeg een paar leuke items toe.

Je kunt bijvoorbeeld een zandkleurige broek combineren met een vrolijk overhemd met patronen. Hiermee maak je in de zomer echt indruk! Ook kun je het bescheiden houden door een rood shirt te combineren met een stoere jeans. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden te combineren. Ik geef je graag advies in onze winkel!

Wil je meer tips? Of wil je een persoonlijk advies op maat? Maak dan een afspraak met Jansen en Jansen of kom eens langs in onze kledingwinkel in Boxmeer. Ik of één van mijn collega’s staan voor je klaar. De koffie staat altijd klaar!

Ik wens je een kleurrijke zomer toe!

× Afspraak maken?