Smokings – Jansen en Jansen

Smoking kopen?

U wilt een smoking kopen? Dan zit u bij Jansen en Jansen helemaal goed. Een smoking draagt u uiteraard niet elke dag, dit soort outfits zijn bestemd voor bijzondere gelegenheden, zoals: gala's, promoties, pronkzittingen en voorstellingen. Om u een beetje op weg te helpen, helpen wij u graag verder met het kopen van een smoking.

Wist u overigens dat Jansen en Jansen al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het verkopen van smokings? Met 20 jaar ervaring weten wij dus als geen ander u te adviseren in het kopen van smokings.

Pasafspraak
Wij begrijpen het als u liever offline een smoking koopt, online is passen niet mogelijk, waarbij het soms lastig is om een geschikte smoking te vinden. Bij Jansen en Jansen is het ook mogelijk om een smoking te passen in de winkel. Indien u hier interesse in heeft dan kunt u eenvoudig en snel een pasafspraak maken via onderstaande link:

Pasafspraak maken. 

Heeft u vragen over het online aanschaffen van een smoking? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Bent u niet op zoek naar een smoking, maar naar bijvoorbeeld: blouses, broeken, truien of kostuum? Bekijk onderstaande pagina's:

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

 

Over Jansen en Jansen

Samen met ons deskundige team met veel kennis en ervaring, kleden wij al onze klanten van top tot teen aan. Persoonlijke service staat bij Jansen en Jansen voorop. Zo kijken we samen met jou waar jij naar op zoek bent om zo te komen tot de juiste outfit die past bij jouw stijl.

1 2 3 4
× Afspraak maken?