KOSTUUM OP MAAT

Martijn Jansen, eigenaar van Jansen & Jansen loopt al ruim twintig jaar met een meetlint in de binnenzak van zijn colbert. Maatwerk is waar Martijn en zijn team bekend om staan. Luisteren én kijken naar de klant is hoofdzaak. Want een goed kostuum op maat accentueert jouw postuur wat zorgt voor een zelfverzekerde houding.

Dat zorgt ervoor dat iedere klant meer dan tevreden de deur uitgaat en misschien wel net zo belangrijk weer terugkomt. Want naast kostuums en pakken op maat, bieden zij ook een uitgebreide collectie casual wear.

BIJZONDERHEDEN OP HET KOSTUUM

Als het om een kostuum op maat gaat dan kan alles bij Jansen & Jansen. Van bijzondere knoop, tot opvallend interieur, specifieke schouderstukken, dikke of dunne stof of een bepaalde snit. Uiteraard kunnen ook mannen met een afwijkende maat of pasvorm terecht in Boxmeer. Het gedreven en kundige team staat iedere dag klaar om ruim de tijd te nemen voor iedere klant die een afspraak heeft gemaakt of spontaan binnen komt wandelen.

KOSTUUMS OP MAAT VOOR BRUIDEGOMS

In de afgelopen twintig jaar heeft Martijn al heel wat bruidegoms mogen kleden voor hun grote dag. Ook hier geldt dat vrijwel alles kan. Bruidjes hebben vaak een beeld in hun hoofd van hoe hun jurk eruit zou moeten komen te zien. Maar vergis je niet, ook menig bruidegom heeft een duidelijk plaatje van zijn bruidspak in zijn hoofd. Dat plaatje werkelijkheid maken is waar Jansen & Jansen iedere keer weer naar streeft. Uiteraard kunnen ook getuigen, vaders van de bruidegom en bruidsjonkers een kostuum op maat aangemeten krijgen. Grote gezelschappen zijn van harte welkom, wanneer dit aangegeven wordt zorgt men voor voldoende personeel en koffie.

KOSTUUM OP MAAT VOOR ONDERNEMERS

Menig ondernemer weet de weg naar Jansen & Jansen in Boxmeer, tussen Nijmegen, Venray, Roermond en Venlo te vinden. Vanwege de goede service, vakkundige benadering, kennis en kwaliteit. Bovendien kan iedere ondernemer een pak op maat laten maken wat past bij dat wat hij wilt uitstralen. Want het cliché, kleren maken de man, bestaat niet voor niets!

Je vindt Jansen & Jansen aan de Steenstraat 32 in Boxmeer.

Jansen en Jansen
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00 uur
Dinsdag t/m donderdag
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag
09.30 - 21:00 uur
Zaterdag
09.30 - 17:00 uur

Belt u gerust voor een afspraak voor buiten openingstijden!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: