EEN MAATPAK TOONT UW PERSOONLIJKE STIJL

Voor de man die zijn individuele stijl graag tot uitdrukking ziet komen in zijn kleding, is een maatpak geen luxe. Het is een deel van zijn identiteit.

DE ESSENTIE VAN EEN MAATPAK

Ieder maatpak is het unieke resultaat van vakmanschap, dat zorgvuldig en stapsgewijs tot stand komt. Het begint met het selecteren van een fraaie, exclusieve stof. Jansen en Jansen in Boxmeer heeft hiervoor dikke boeken met stalen beschikbaar van luxe stoffen in diverse weefsels, kleuren en patronen. Samen met u maken we een keuze voor de stoffen die het meest geschikt zijn voor het buitenwerk en de voering. Vervolgens kiest u een stijl voor de vorm van uw maatpak: klassiek, casual of vintage; verfijnd, elegant of robuust. De vorm en positionering van de zakken, de uitvoering van de kraag en revers, de knopen, stiksels, naden en zomen, ze komen allemaal aan bod. Geen detail blijft onbesproken.

HEREN KOSTUUMS OP MAAT

Uw maatpak wordt pas een écht maatpak als het ouderwetse meetlint eraan te pas komt. Geen enkele man heeft immers een perfecte confectiemaat. Daarom bepalen we de vorm van uw pak door uw lichaam op tientallen punten op te meten. Deze gegevens sturen we door naar een echte, ambachtelijke kleermaker. Omdat het vakmanschap in Nederland nauwelijks meer is te vinden, werkt Jansen en Jansen samen met kleermakers uit Marokko, Slovenië, Macedonië of Tunesië. Zij maken de eerste versie van uw maatpak. Nadat dit is afgeleverd in Boxmeer, nodigen we u uit voor een pas-sessie met de coupeuse uit ons eigen atelier. Zij speldt uw pak af en legt de laatste hand aan de maatvoering en details. Daardoor zit een maatpak van Jansen en Jansen altijd perfect.

SOMS LIEVER CONFECTIE

Voor het maken van een maatpak dient u dus ruim de tijd te nemen. Er gaan weken overheen voordat het resultaat er is. Sommige klanten hebben dat geduld niet of willen graag van te voren zien wat zij kopen. In zo’n geval is het verstandiger om een keuze te maken uit de ruime collectie zakelijke kostuums die Jansen en Jansen aanbiedt. Stuk voor stuk zijn het pakken van de hoogste kwaliteit, waarvan de details en de maat eveneens door onze coupeuse worden versteld.

UW SPECIALIST IN ZAKELIJKE KLEDING

Jansen en Jansen is dé specialist voor maatpakken en zakelijke kostuums in Boxmeer:

  • Deskundig en ervaren team van adviseurs
  • Coupeuses in eigen atelier
  • Grote keuze in stoffen en stijlen

Bel ons voor een afspraak, of reserveer online!

Jansen en Jansen
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00 uur
Dinsdag t/m donderdag
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag
09.30 - 21:00 uur
Zaterdag
09.30 - 17:00 uur

Belt u gerust voor een afspraak voor buiten openingstijden!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: