29 september koopzondag

Wilvorst

  • UITGEBREIDE COLLECTIE
  • 20 JAAR ERVARING
  • EIGEN ATELIER
  • PERSOONLIJKE SERVICE

Wilvorst is een Duits merk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1916, toen de heer Wilhelm Vordemfelde het bedrijf oprichtte. Wat begon als een kleinschalig familiebedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de wereld van formele herenmode. De naam “Wilvorst” is een combinatie van de oprichter zijn naam, WILhelm VORdemfelde, en de plaats waar het bedrijf is opgericht: STettin. Met een sterke focus op traditie en innovatie blijft Wilvorst een pionier in het creëren van tijdloze, verfijnde herenkleding.

EXPERTS IN FORMELE KLEDING

Wilvorst staat bekend om hun expertise en vakmanschap op het gebied van formele kleding zoals smokings, kostuums en trouwpakken. Met meer dan 100 jaar ervaring decennia combineert het merk traditioneel vakmanschap met moderne technieken, resulterend in kledingstukken van uitzonderlijke kwaliteit en verfijning. Elk ontwerp wordt met zorg en precisie vervaardigd, waarbij elk detail nauwlettend wordt bestudeerd om een perfecte pasvorm en een onberispelijke uitstraling te garanderen.

WILVORST TROUWPAKKEN

Misschien wel het meest bekend zijn de trouwpakken van Wilvorst. Deze trouwpakken
belichamen ultieme elegantie en verfijning voor de moderne bruidegom. Met een uitgebreid assortiment aan stijlen, kleuren en stoffen biedt Wilvorst trouwpakken die perfect passen bij elke persoonlijke smaak. Van klassieke zwart-witte en tijdloze grijstinten tot gedurfde kleuren en moderne snitten, elk trouwpak wordt met de grootste zorg vervaardigd om de bruidegom een onvergetelijke look te geven die perfect past bij deze bijzondere gelegenheid.

WILVORST KOSTUUMS

Ook als u op zoekt bent naar een mooi pak zit u met een Wilvorst kostuum goed. De kostuums combineren traditie met een moderne uitstraling. Uiteraard vervaardigd in de hoogste kwaliteit zoals je van Wilvorst kan verwachten. Naast kostuums verkopen wij ook smokings en rokkostuums van Wilvorst voor formele evenementen. Dus of het nu gaat om een formele gelegenheid, een zakelijke bijeenkomst of een speciale viering, met een Wilvorst kostuum zit u altijd goed.

WILVORST KLEDING KOPEN BIJ JANSEN EN JANSEN

De waarden die Wilvorst vertegenwoordigd sluiten goed aan bij de waarden van Jansen en Jansen. Met de grootste zorg hebben wij een mooie collectie samengesteld met Wilvorst kostuums. Deze kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor advies op maat en het passen van de kleding.

× Afspraak maken?