29 september koopzondag
  • UITGEBREIDE COLLECTIE
  • 20 JAAR ERVARING
  • EIGEN ATELIER
  • PERSOONLIJKE SERVICE

Eindhoven, met zijn bruisende cultuur en levendige evenementen, vraagt om de perfecte smoking voor speciale gelegenheden. Bij Jansen en Jansen hebben we een uitgebreide collectie smokings en bieden we niet alleen de mogelijkheid om te kopen, maar ook om te huren. Ons doel is om u te helpen stralen bij elke gelegenheid waar een smoking vereist is.

Smoking kopen Eindhoven

Voor het kopen van een stijlvolle smoking kiest u niet voor de eerste de beste winkel maar voor een winkel met een uitgebreid assortiment van de hoogste kwaliteit. Dat is precies wat u bij Jansen en Jansen vindt. Onze smokings zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat elke klant de perfecte pasvorm en stijl kan vinden. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze zwarte smoking, een marineblauwe variant, of een smoking met een modern tintje, onze collectie biedt een breed scala aan opties die aan uw wensen voldoen. Ontdek bij Jansen en Jansen de smokings die uw persoonlijke stijl weerspiegelen en zorgen voor een onvergetelijke indruk op uw volgende evenement in de omgeving van Eindhoven.

Smoking huren Eindhoven

Ook voor smoking verhuur in Eindhoven bent u bij Jansen en Jansen aan het goede adres. Wij begrijpen we dat niet iedereen regelmatig een smoking nodig heeft, maar dat er momenten zijn waarop u er perfect gekleed uit wilt zien. Daarom bieden we flexibele verhuurvoorwaarden en een uitgebreide beschikbaarheid van smokings. Of het nu gaat om een bruiloft, gala, zakelijk evenement of een andere feestelijke gelegenheid, onze smokings zijn beschikbaar voor verhuur, zodat u er altijd op uw best uitziet. Ook scholieren en studenten die een gala hebben, zijn welkom bij ons. Wij hebben veel leden van studentenverenigingen in Eindhoven voorzien van een stijlvolle smoking. Onze deskundige staf zorgt ervoor dat de gehuurde smoking perfect past en voldoet aan uw verwachtingen voor die speciale dag in Eindhoven. Ontdek hoe Jansen en Jansen uw stijl en comfort kan waarborgen, zelfs als het gaat om het huren van smokings voor een eenmalig evenement.

Bezoek onze winkel

Onze winkel in Boxmeer wordt bezocht door mensen uit de hele regio. Ook vanuit Eindhoven krijgen wij regelmatig klanten die de perfecte smoking komen kopen of huren. Bekijk ons assortiment in de webshop of maak een afspraak om onze winkel te bezoeken. Samen vinden we de perfecte smoking voor u.

× Afspraak maken?