29 september koopzondag
  • UITGEBREIDE COLLECTIE
  • 20 JAAR ERVARING
  • EIGEN ATELIER
  • PERSOONLIJKE SERVICE

Welkom bij Jansen en Jansen, dé bestemming voor stijlvolle smokings. In een bruisende stad als Nijmegen is altijd wat te doen: van de vele studentengala’s tot chique zakelijke evenementen. Met een smoking komt u bij deze evenementen stijlvol voor de dag. Voor een smoking in Nijmegen bent u bij Jansen en Jansen aan het juiste adres.

Smoking kopen Nijmegen

Als u op zoek bent naar de perfecte smoking om te kopen in Nijmegen, dan is Jansen en Jansen uw bestemming. Wij bieden een uitgebreide collectie smokings van de hoogste kwaliteit. Onze selectie is zorgvuldig samengesteld, zodat u de perfecte pasvorm en stijl kunt vinden die bij u past. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze zwarte smoking, een klassieke marineblauwe variant, of een moderne twist op dit formele kledingstuk, onze collectie heeft voor ieder wat wils. Ontdek bij Jansen en Jansen smokings die uw persoonlijke stijl weerspiegelen en u helpen schitteren bij elke gelegenheid in de prachtige stad Nijmegen.

Smoking huren

Niet iedereen heeft regelmatig een smoking nodig, maar als een speciale gelegenheid nadert, wilt u er perfect gekleed uitzien. Bij Jansen en Jansen begrijpen we dit en bieden we flexibele verhuurvoorwaarden en een ruime beschikbaarheid van smokings, ook voor scholieren en studenten die een gala in Nijmegen hebben. Wij hebben veel leden van studentenverenigingen in Nijmegen voorzien van een stijlvolle smoking. Of het nu gaat om een bruiloft, gala, zakelijk evenement of een andere feestelijke gelegenheid, onze smokings zijn beschikbaar voor verhuur, zodat u altijd de gewenste uitstraling heeft. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat de gehuurde smoking perfect past en aan al uw verwachtingen voldoet voor die speciale dag in Nijmegen.

Bezoek onze winkel

Onze herenmodezaak in Boxmeer is een bestemming voor mensen uit de hele regio, inclusief Nijmegen. U bent er al met 30 minuten. Bekijk ons assortiment online in de webshop of maak een afspraak om onze winkel te bezoeken. Samen vinden we de perfecte smoking u te laten schitteren bij elke speciale gelegenheid in Nijmegen.

× Afspraak maken?