29 september koopzondag
  • UITGEBREIDE COLLECTIE
  • 20 JAAR ERVARING
  • EIGEN ATELIER
  • PERSOONLIJKE SERVICE

Op zoek naar een smoking in de buurt van Venlo? Dan bent u bij Jansen en Jansen aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd de smoking die bij u past. Bij ons is zowel het kopen als huren van een smoking mogelijk.

Smoking Kopen Venlo

Voor degenen die op zoek zijn naar een prachtige smoking om te kopen in Venlo, is Jansen en Jansen de beste keuze. Onze uitgebreide collectie smokings van de hoogste kwaliteit biedt voor elk wat wils. Of u nu verlangt naar een tijdloze zwarte smoking, een klassieke marineblauwe variant, of een moderne twist op dit formele kledingstuk, onze collectie heeft voor ieder wat wils. Bij Jansen en Jansen kunt u smokings vinden die passen bij uw persoonlijke stijl en zorgen dat u schittert bij elke speciale gelegenheid in en rond Venlo.

Smoking Huren Venlo

Niet iedereen heeft voortdurend behoefte aan een smoking, maar wanneer een bijzondere gelegenheid zich aandient, wilt u er zonder twijfel elegant uitzien. Bij Jansen en Jansen begrijpen we dit en bieden we soepele verhuurvoorwaarden en ruime beschikbaarheid van smokings, ook voor studenten die een gala in Venlo bijwonen. Of het nu gaat om een bruiloft, gala, zakelijk evenement of een andere feestelijke gelegenheid, onze smokings zijn beschikbaar voor verhuur, zodat u altijd de gewenste uitstraling heeft. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat de gehuurde smoking perfect past en aan al uw verwachtingen voldoet voor die bijzondere dag.

Bezoek onze winkel

Onze herenmodezaak in Boxmeer is de bestemming voor mensen uit de hele regio, inclusief Venlo. Onze winkel bereikt u in een half uur vanuit Venlo. Bekijk ons assortiment online in de webshop of maak een afspraak om onze winkel te bezoeken. Samen zullen we de perfecte outfit vinden om u te laten schitteren bij elke speciale gelegenheid in en rond Venlo. Of het nu gaat om een smoking kopen of huren, wij staan voor u klaar om uw wensen te vervullen.

× Afspraak maken?