Carnavalsvereniging – Jansen en Jansen
Smokings voor de carnavalsvereniging
Een smoking of passend maatpak voor uw carnavals vereniging

Wanneer u op zoek bent naar een carnavalssmoking voor de carnavalsclub dan bent u bij www.smokingkopen.nl aan het juiste adres. In onze webshop vindt u carnavalskostuums voor de hele vereniging in alle soorten en maten. Onze carnavalsmaatpakken zijn stijlvol en sluiten perfect aan. Bovendien hebben wij alles op voorraad, profiteert u van snelle levering en persoonlijke bediening. Bij www.smokingkopen.nl vindt u een breed assortiment:

  • – Smokings voor de carnavalsvereniging;
  • – Rokkostuums voor de carnavalsclub;
  • – Jacquets voor de carnavalsvereniging;
  • – Toebehoren en accessoires bij het maatpak.

Carnavalsmaatpakken en bijpassend toebehoren

Bij www.smokingkopen.nl vindt u niet alleen mooie en stijlvolle maatpakken voor de carnavalsclub, maar ook al het toebehoren en diverse accessoires. Zo bieden wij o.a. ook bijpassende handschoenen, stijlvolle (lak)schoenen, manchetknopen, smoking hemden, gilets, bretels en strikjes. Met een stijlvol carnavalsmaatpak en bijpassend toebehoren krijgt de carnavalsvereniging een herkenbare uitstraling.

Bovendien is het bij www.smokingkopen.nl ook mogelijk om een eigen opdruk of logo van de carnavalsvereniging op uw carnavalssmoking te laten plaatsen. Zo zorgt u als carnavalsclub voor een uniform geheel waarmee u uitstekend voor de dag komt op recepties en andere gelegenheden gedurende het carnavalsseizoen. Een maatpak voor carnaval moet immers gedurende het gehele carnavalsseizoen goed zitten, zodat uw hele carnavalsvereniging er representatief op staat.

× Afspraak maken?