RUIME COLLECTIE TROUWPAKKEN BIJ JANSEN EN JANSEN BOXMEER

Jansen en Jansen in Boxmeer, nabij Gennep, Venray en Cuijk, is dé specialist op het gebied van trouwpakken. Wij weten als geen ander dat de allermooiste dag van jou leven begint bij een perfect passend en bovenal prachtig trouwpak. Daarom vind je in onze collectie ruim 1.200 trouwpakken van gerenommeerde merken in alle stijlen en maten. Vrijwel alle trouwpakken zijn direct in onze winkel op voorraad te verkrijgen. En mocht het pak naar keuze toevallig niet voorradig zijn, dan kunnen we dit altijd voor je bestellen. Zo garanderen we jou dat er altijd een passend trouwpak tussen zit dat prima aansluit bij jouw stijl en wensen.

MAAK EEN PASAFSPRAAK VOOR JE TROUWPAK

Jansen en Jansen is dé specialist in mannenmode, waaronder trouwpakken. Door de jaren hebben wij ons assortiment zodanig uitgebreid dat er altijd wel iets passends voor je tussen zit. Of je nu op zoek bent naar een stijlvol, stoer, elegant of juist hip trouwpak, in onze winkel vind je het allemaal. Bovendien profiteer je bij Jansen en Jansen trouwpakken van:

  • Specialisme in trouwpakken
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundige medewerkers
  • Altijd een passend advies
  • Bijbehorende accessoires

TROUWPAK PASSEN? MAAK EEN PASAFSPRAAK!

In onze winkel in Boxmeer, nabij Cuijk, Gennep en Venray, heb je ruime keuze uit trouwpakken van bekende merken zoals Cossmo, Immediate, Roberto Vicentti, Wilvorst en Tziacco. Om je goed van dienst te kunnen zijn en je te helpen met een perfect passend pak dat helemaal aansluit bij jouw stijl en wensen adviseren we je om voorafgaand aan je komst (online) een pasafspraak te maken. Zo heb je de garantie dat er altijd iemand direct beschikbaar is om je te helpen. Vrijblijvend langskomen in onze winkel dat kan natuurlijk ook! Wij helpen je graag.

Jansen en Jansen
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00 uur
Dinsdag t/m donderdag
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag
09.30 - 21:00 uur
Zaterdag
09.30 - 17:00 uur

Belt u gerust voor een afspraak voor buiten openingstijden!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: