GEKLEED OP SUCCES MET DE JUISTE ZAKELIJKE HERENKLEDING

Voorheen was de manier om jezelf te kleden voor succes een elegant pak met smaakvol overhemd en strakke stropdas. Anno 2018 zijn er ontzettend veel keuzes voor zakelijke kleding voor heren. Dat ligt natuurlijk aan de bedrijfscultuur waarin jij werkzaam bent. Is er een formele sfeer dan zal een goed kostuum nog steeds de beste keuze zijn, terwijl bij een semi formele sfeer business casual de juiste keuze is om het beste voor de dag te komen. De juiste look geeft zelfvertrouwen en wordt altijd gewaardeerd.

WAAR LET JE OP BIJ DE JUISTE ZAKELIJKE HERENKLEDING?

Het is dus belangrijk om te weten wat de dresscode is binnen jouw bedrijf of in jouw branche. Je wilt natuurlijk niet underdressed of net zo erg overdressed op de werkvloer verschijnen. Wat minstens zo belangrijk is bij de juiste outfit is dat het goed past. Niets is zo slordig als een te groot colbert of een te strakke chino. Verzorging is datgene wat jouw outfit afmaakt. Een goede outfit maar vieze schoenen, een kapotte riem of vet haar halen jouw hele look weer naar beneden.

EXPERT IN ZAKELIJKE KLEDING VAN HEREN OP SUCCES

Stel dat je te horen hebt gekregen dat de dresscode business casual is? Weet jij dan direct welke look je aan zou moeten trekken om representatief voor de dag te komen? Logisch als je dan nog twijfelt. Laat je daarom adviseren door een kenner. Jansen & Jansen in Boxmeer is expert wanneer het aankomt op het succesvol kleden van heren in iedere branche.

OPVALLENDE ZAKENKLEDING

Hou jij er van om op te vallen? Dat is geen enkel probleem. Er zijn genoeg stijlvolle mogelijkheden om geen 13 in dozijn outfit te kiezen, maar voor smaakvol anders te gaan. Veel mannen kiezen voor grijs omdat dit autoriteit uitstraalt of blauw vanwege de zelfverzekerde en oprechte uitstraling. Kies je voor een andere kleur dan val je waarschijnlijk al direct op. Maar ook met de juiste accessoires kun je jezelf uitstekend onderscheiden. Wat denk je van een opvallende riem, tas of opvallende schoenen

ONDER DE ROOK VAN NIJMEGEN

Je vindt Jansen & Jansen in Boxmeer, een gezellig winkelcentrum met voldoende gratis parkeergelegenheid zodat je ook niet op de klok hoeft te kijken. Er staat een gedreven en vakkundig team voor jou klaar om jou te helpen in de zoektocht naar die perfecte zakelijke outfit. Maak online of telefonisch een afspraak of loop gerust eens binnen.

Jansen en Jansen
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00 uur
Dinsdag t/m donderdag
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag
09.30 - 21:00 uur
Zaterdag
09.30 - 17:00 uur

Belt u gerust voor een afspraak voor buiten openingstijden!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: