Business Casual kleding voor mannen

De Dresscode Business Casual voor mannen

Je hoort en ziet het steeds vaker in de bedrijfswereld: business casual is de nieuwe trend kleding voor mannen. Het is als man bijna nergens meer een verplichting om volledig in een pak, gekleed met stropdas en sjieke loafers op de werkplek te verschijnen. Tegenwoordig wordt er dikwijls gekozen voor een mix tussen een vrijetijd en zakelijke outfit. Business Casual dus, een stijl die bij iedere moderne man past omdat er heel veel mogelijk is.

Lees meer over business casual

Vrijetijd & Zakelijk

Wat draag jij in je vrijetijd? Dat is het principe waar je vanuit moet gaan, maar dan nét een tikkeltje netter. Draag jij normaal graag een vlotte pantalon? Draag hem in je business casual outfit dan met een goede polo. Liever een spijkerbroek? Geen probleem, kies wel voor een rijkere variant die gemaakt is van een goede kwaliteit stof en de juist pasvorm.
Deze combineer je eenvoudig met een mooie blouse. Een vlot T-shirt kan ook, maar draag er dan wel een goed colbert op.

Kom langs voor advies

Goed verzorgd met business casual

Voor de perfecte business casual kleding voor mannen kies je vooral de juiste materialen. Het spreekt voor zich dat jouw ouftit verzorgd moet zijn, dus geen vlekken, missende knoopjes of ongestreken blouse. En zoals bij iedere zakelijke look is de rest van je uiterlijk ook verzorgd. Wil jij zeker weten dat je nooit underdressed of minstens zo erg overdressed op je werk aankomt? Dan is een bezoekje aan Jansen & Jansen in Boxmeer een uitstekend idee.

Neem contact op

Jansen & Jansen specialist in business casual kleding

In Boxmeer, tussen Nijmegen, Venray, Roermond en Venlo vind je een waar walhalla wanneer het om mannenkleding gaat. Van kostuum op maat tot business casual kleding voor mannen. Uiteraard staat eigenaar Martijn Jansen met zijn gedreven team voor jou klaar om de beste business casual look voor jou samen te stellen. Jansen & Jansen heeft alle topmerken in huis en beschikt over de nodige ervaring en kennis. Zij nemen de tijd voor iedere klant en hebben een oplossing voor de man die veel reist, de man die een ondernemersprijs in ontvangst gaat nemen, de man die een grande opening moet verzorgen, de man die in het buitenland moet presenteren en meer. Iedere man die het beste uit zichzelf wilt halen, kan terecht bij Jansen & Jansen in Boxmeer. Heb jij een afwijkende maat of pasvorm, dan passen ze het voor jou aan. Want service is een vanzelfsprekendheid bij Jansen & Jansen.

Je vindt Jansen & Jansen aan de Steenstraat 32 in Boxmeer.

Maak een afspraak