Kostuums - Kostuums kopen? | Jansen en Jansen

Kostuum kopen

Een goed kostuum is essentieel in de garderobe van een man. Bij Jansen & Jansen bent u aan het juiste adres voor een kostuum op maat! Onderstaande kostuums is slechts een impressie van de mogelijkheden bij Jansen & Jansen. Doe online inspiratie op en kom vandaag nog langs in onze winkel! Een pasafspraak maken kan uiteraard ook, wij begroeten u graag in onze winkel.

MAAK EEN AFSPRAAK

Online kostuum kopen

Bovenstaande impressie van onze kostuums is slechts een kleine selectie uit ons assortiment. Kom langs in onze winkel en bekijk ons aanbod. Wij beschikken over een eigen atelier en kunnen hierdoor uw kostuum op maat maken!
 
 

OP ZOEK NAAR EEN STIJLVOL KOSTUUM?

Ben je op zoek naar een stijlvol kostuum voor een bijzondere of juist chique aangelegenheid? Dan ben je bij Jansen en Jansen in Boxmeer, nabij Gennep, Cuijk en Venray aan het juiste adres.Wij zijn specialist op het gebied van mannenmode en bieden je een ruim assortiment aan de mooiste zakelijke kostuums. Ook voor kostuums voor je vereniging zoals een zangkoor, carnavalsclub of fanfare kun je bij ons terecht.Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van een pasadvies voor een kostuum op maat en zorgen ervoor dat jij het kostuum kiest dat helemaal aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bovendien garanderen we je dat je altijd een perfect passend kostuum op maat mee naar huis neemt.

KOM SNEL LANGS VOOR EEN PASSEND KOSTUUM OP MAAT

Ben je benieuwd naar onze collectie kostuums voor casual, zakelijke of chique aangelegenheden? Kom dan gerust eens vrijblijvend langs in onze winkel in Boxmeer, nabij Gennep, Cuijk en Venray. Daar helpen we je graag verder om het juiste kostuum te kopen. Mocht je de garantie willen hebben dat er iemand beschikbaar is op het moment dat je langskomt? Maak dan voorafgaand aan je bezoek (online) een pasafspraak. Wat je wens ook is, wij zorgen ervoor dat je altijd professioneel voor de dag komt!

Jansen en Jansen
Steenstraat 32
5831 JE Boxmeer


T. 0485 - 57 62 26
E. info@jansenenjansen.nl
Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00 uur
Dinsdag t/m donderdag
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag
09.30 - 21:00 uur
Zaterdag
09.30 - 17:00 uur

Belt u gerust voor een afspraak voor buiten openingstijden!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in: