Referenties

Rob Vloet aan het woord

“Hoe een mooi pak een statement vormt” aldus Rob Vloet. Het is een oud gezegde: kleren maken de man. Wie wil de man zijn? Wat wil hij uitstralen? Jansen en Jansen Mannenmode vult dat plaatje in. Sinds 1998. De Boxmeerse specialist in mannenmode biedt zakelijke en casual herenkleding. En beseft dat het onderscheidend vermogen in het aanmeten van ‘een goed pak’, maar ook de toebehoren als overhemden, zit in het bieden van service en kwaliteit. Een gesprek.

Lees meer

Hans Hutten aan het woord

‘De klant heeft hoge verwachtingen’. Martijn Jansen richt zich op de lokale markt. En dat is wat hem betreft het Land van Cuijk. “Je kunt je ook daarbuiten willen begeven, maar dat werkt niet. Er zijn méér mannenmodezaken dan wij, maar hier in onze regio kunnen we werkelijk iets toevoegen. Zo voelen wij het.”

Lees meer

Huub Derksen aan het woord

‘Het ‘Martijn overhemd’ staat voor een mooi overhemd’.  Martijn heeft veel meer met pieken en dalen in zijn omzet te maken. Bovendien is het consumentengedrag enorm grillig. Wat de ene dag hip is, kan de volgende dag weer helemaal uit zijn. Daar moet je in mee, om nog maar te zwijgen over de manieren waarop kleding aan de man gebracht kan worden. Wat dat laatste betreft gaat er niets boven een bezoek aan de winkel. Ik hecht aan persoonlijk contact.”

Lees meer