Zangkoren – Jansen en Jansen
Smoking kopen voor zangkoren

Complete smokings en maatpakken voor uw zangkoor

Als zangkoor wilt u natuurlijk representatief voor de dag komen. Zeker wanneer u voor volle zalen een optreden mag verzorgen. Een nette smoking voor het zangkoor is dan een must. Wanneer u met uw zangkoor immers allemaal dezelfde kostuums draagt, creëert u een uniform geheel wat tevens bijdraagt aan en stuk herkenbaarheid. Voor maatpakken en complete smokings voor uw zangkoor bent u bij www.smokingkopen.nl aan het juiste adres! In onze webshop bieden wij u een ruim assortiment aan zangkoren kleding in alle soorten en maken. Zo vindt u in onze shop o.a.:

  • – Een smoking voor uw zangkoor
  • – Een passend rokkostuum of jacquet
  • – Passende maatpakken voor uw zangkoor
  • – Diverse accessoires en ander toebehoren

Smoking voor zangkoor met opdruk

Bij www.smokingkopen.nl bent u niet alleen aan het juiste adres voor uw zangkoor uniform, maar bieden wij u ook de mogelijkheid tot een eigen opdruk of logo op uw kostuum. Wij gaan graag met u om de tafel om dit af te stemmen op uw wensen. Naast stijlvolle zangkoor maatpakken bieden wij in ons assortiment ook toebehoren zoals manchetknopen, strikjes, schoenen, overhemden, bretels, sokken en ga zo maar door. Kortom, de complete zangkoor outfit vindt u bij www.smokingkopen.nl.

Het perfecte maatpak voor uw zangkoor

De perfecte smoking of dat ideale maatpak voor uw zangvereniging; bij www.smokingkopen.nl hebben we alles op voorraad, zorgen we voor een snelle levering en bieden we u persoonlijke begeleiding. U kunt uw zangkoor kostuums makkelijk online bestellen of kom gerust eens langs in onze stijlvolle winkel in Boxmeer (Noord-Brabant). Neemt u snel een kijkje in ons complete assortiment aan zangkoor smokings op deze site of neem gerust contact met ons op!

× Afspraak maken?