Smoking hemd kopen

Een smoking hemd is een onmisbaar onderdeel van een stijlvolle smoking. Bij Jansen en Jansen in Boxmeer vind je daarom verschillende smoking hemden om jouw outfit samen te stellen.

7 resultaten

Verschil smoking hemd en overhemd

Een smoking hemd, soms ook dress shirt genoemd, is speciaal ontworpen om te dragen bij een smoking. Het lijkt veel op een overhemd maar er zijn enkele verschillen. De belangrijkste is de blinde sluiting. Omdat een smoking altijd zonder stropdas wordt gedragen, zijn bij een smoking hemd de knopen verborgen door middel van een blinde sluiting. De traditionele variant heeft een ‘vadermoordenaar’ kraag, ook wel bekend als wing kraag. Dit is zodat de vlinderstrik mooi zit. In sommige gevallen hebben de mouwen dubbele manchetten zodat er manchetknopen gedragen kunnen worden.

Verschillende merken

Bij Jansen en Jansen herenmode verkopen we smoking hemden en overhemden van verschillende merken waaronder Bosweel. Dit Deense merk staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en goede pasvormen van hun smoking hemden. Ook hemden van het Duitse merk Olymp behoren tot de mogelijkheden.

Smoking hemd kopen

Een smoking bestel je eenvoudig in onze webshop wanneer jou dat uitkomt. Liever eerst even passen? Kom dan gerust langs in onze winkel in Boxmeer. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van het perfecte smoking overhemd.