Fanfare – Jansen en Jansen
MAATPAKKEN EN SMOKINGS VOOR DE FANFARE

EEN SMOKING OF MAATPAK VOOR HET FANFAREKORPS

Wanneer u als fanfarekorps netjes en professioneel voor de dag wilt komen, is een stijlvolle smoking of een maatpak voor de fanfare geen overbodige luxe. Met nette fanfarekleding staat u er met uw fanfarekorps bij elke gelegenheid representatief op. Door bij gelegenheden allemaal dezelfde fanfarekostuums te dragen creëert u als fanfare een uniform geheel en zorgt u voor een herkenbare uitstraling. Op de website van www.smokingkopen.nl vindt u een breed assortiment aan uniformen voor de fanfare van gerenommeerde merken. Denk daarbij o.a. aan:

 • – Smokings voor het fanfarekorps
 • – Een rokkostuum of jacquet voor uw fanfare
 • – Toebehoren en bijpassende accessoires
  • FANFAREKOSTUUMS MET EIGEN OPDRUK OF LOGO

   De maatpakken voor fanfares van www.smokingkopen.nl kennen altijd een perfecte pasvorm. Bovendien heeft www.smokingkopen.nl altijd alle pakken op voorraad, zorgen wij voor een snelle levering en dragen wij zorg voor persoonlijke bediening. Daarnaast zorgen wij graag voor een fanfarekostuum met eigen opdruk of logo, bijpassend aan uw wensen. Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen in kaart te brengen om zo samen tot een optimaal resultaat te komen voor uw muziekgezelschap. Zo komt u altijd goed voor de dag met uw fanfare, bij elke gelegenheid.

   RUIM ASSORTIMENT FANFAREKLEDING VOOR IEDER MUZIEKKORPS

   Kortom; of u nu op zoek bent naar een smoking of maatpak voor uw fanfare, muziekkorps, kapel, harmonie of drumband, bij www.smokingkopen.nl heeft u ruime keuze uit een breed assortiment aan fanfarekleding in alle soorten en maten. Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor een passend maatpak voor de fanfare, maar vindt u bij ons ook alle bijpassende accessoires zoals strikjes, schoenen, overhemden en bretels. Zo maakt u uw fanfare outfit compleet!

× Afspraak maken?