Kostuum kopen

Bij Jansen en Jansen bent u aan het juiste adres voor het kopen stijlvolle herenkostuums. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment om uw perfecte outfit samen te stellen.

8 resultaten

Kostuum voor elke gelegenheid

Kostuums kunnen tijdens veel verschillende gelegenheden gedragen worden. Ze zijn ideaal voor zakelijke evenementen, zoals vergaderingen, conferenties en zakelijke diners, waar ze professionaliteit uitstralen. Daarnaast zijn kostuums ook gepast voor formele sociale gelegenheden, zoals bruiloften bijvoorbeeld. Bovendien kunnen kostuums ook casual gedragen worden bij meer ontspannen bijeenkomsten om een stijlvolle indruk achterlaten. Kortom, kostuums zijn er voor bijna elke gelegenheid.

Onderdelen van een herenkostuum

Een herenkostuum is vaak twee- of driedelig. Een tweedelig kostuum bestaat uit een colbert met pantalon. Bij een driedelig kostuum wordt er ook nog een gilet bij gedragen. Dit geeft een kostuum extra stijl en tegelijkertijd biedt het een kans voor meer variatie en personalisatie van de outfit.

Aanbevolen accessoires

Om uw kostuum compleet én persoonlijker te maken, zijn er verschillende accessoires die u kunt overwegen. De meest gebruikte accessoire is de stropdas maar ook een vlinderdas kan dienen als opvallend detail. Met een pochet en manchetknopen voegt u extra stijlvolle details toe aan uw colbert.

Kostuum kopen bij Jansen en Jansen

Uw volgende kostuum bestelt u eenvoudig online bij Jansen en Jansen. Wilt het de outfit toch liever eerst even passen? Kom dan gerust langs in onze winkel in Boxmeer. In ons atelier maken we het door u gekozen kostuum helemaal op maat zodat deze perfect zit.