Lakschoenen kopen

Zwarte lakschoenen mogen niet ontbreken bij een smoking of rokkostuum. Bij Jansen en Jansen in Boxmeer vindt u de lakschoenen om uw outfit compleet te maken.

2 resultaten

Wat zijn lakschoenen

Lakschoenen voor heren zijn schoenen gemaakt van leer met een lakcoating, wat zorgt voor de glanzende uitstraling. Deze gladde, glanzende afwerking geeft een verfijnde touch aan elke outfit, van formele tot semi-formele gelegenheden. Bovendien zorgt de laklaag dat de schoenen waterafstotend zijn. Impregneren van de schoenen is dus niet nodig.

Hoe worden lakschoenen gedragen

Lakschoenen zijn een veelzijdige keuze die perfect zijn voor diverse gelegenheden. Van bruiloften en gala’s tot zakelijke evenementen. Daarnaast kunnen ze ook gedragen worden voor semi-formele gelegenheden, zoals diners, feestjes of cocktailavonden, waar ze de outfit een net dat beetje extra geven. Bij een smoking of rokkostuum worden volgens de etiquette zwarte lakschoenen gedragen. Lakschoenen zijn echter niet alleen voor speciale gelegenheden geschikt; ze kunnen ook een chique aanvulling zijn op meer casual outfits voor een stijlvolle alledaagse look.

Lakschoenen onderhouden

Hoewel lakschoenen meestal niet wekelijks worden gedragen, is het toch aan te raden om deze goed te onderhouden. Zo behouden ze hun glans en worden scheurtjes in de lak voorkomen. Neem ze na gebruik af met een stoffen doek om vlekken en vuil te verwijderen. Ook is het aan te raden om ze met enige regelmaat te behandelen met een speciaal verzorgend product zoals lakolie. Zo gaan uw lakschoenen extra lang mee.

Lakschoenen kopen bij Jansen en Jansen

Zwarte lakschoenen voor bij uw smoking koopt u bij Jansen en Jansen los of samen met uw formele outfit. Kies voor het gemak van online shoppen in onze webshop of kom langs in onze winkel in Boxmeer om de schoenen eerst te passen. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de perfecte lakschoenen voor uw outfit.