Strikjes

Een kostuum, smoking of rokkostuum maakt u compleet met een stijlvol strikje. Of u nu op zoek bent naar een klassieke vlinderstrik voor een black-tie evenement of een eigentijds strikje voor een moderne twist, wij hebben het perfecte accessoire voor uw outfit. Bekijk onze selectie in onze webshop.

9 resultaten

Stijlvolle strikjes voor elke gelegenheid

Een strik is niet zomaar een accessoire, het is een stijlvolle toevoeging aan elke outfit. Voorheen geassocieerd met formele aangelegenheden zoals gala’s, zien we de strik ook steeds vaker bij andere stijlen gedragen worden. Voor een business kostuum of business casual stijl kan er worden afgeweken van de strenge etiquette die bijvoorbeeld wel geldt voor rokkostuums. Daarom verkopen we bij Jansen en Jansen naast de traditionele strikken voor smokings en rokkostuums ook vlinderstrikken in andere stijlvolle kleuren.

Etiquette van de strik

Volgens de traditionele etiquette wordt een strik beschouwd als verplicht onderdeel van de outfit voor formele evenementen zoals black-tie gala’s, bruiloften en andere ceremoniële aangelegenheden. Het dragen van een vlinderstrik bij dergelijke gelegenheden getuigt van respect voor de ceremonie en de gastheer, terwijl het tegelijkertijd stijl en elegantie toevoegt aan uw outfit. Dus gaat u binnenkort naar een evenement in smoking of rokkostuum? Vergeet dan de smoking strik niet.

Strikje kopen

Een strik voor uw volgende black tie of white tie evenement koopt u eenvoudig online bij Jansen en Jansen. Ook voor vlinderstrikjes voor andere gelegenheden kunt u bij ons terecht. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Boxmeer. Hier staat ons deskundige personeel voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies.