Jacquet kopen

Welkom bij Jansen en Jansen, dé autoriteit op het gebied van stijlvolle jacquets in Boxmeer en omgeving. Wij begrijpen dat het kopen van een jacquet een bijzondere en belangrijke beslissing is. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment om jouw perfecte outfit samen te stellen.

9 resultaten

Wat is een jacquet

Een jacquet is een formele outfit voor mannen. Deze wordt traditioneel gedragen bij speciale gelegenheden zoals bruiloften en gala’s. Het bestaat uit een zwarte of grijze lange jas met zijden revers, een gestreepte pantalon, een wit overhemd, vlinderdas en zwarte lakschoenen. Deze klassieke outfit straalt elegantie uit en wordt vaak geassocieerd met etiquette en stijl. Bij Jansen en Jansen vind je een uitgebreide collectie jacquets, variërend in stijlen en pasvormen, om ervoor te zorgen dat je de perfecte keuze hebt voor elke formele aangelegenheid.

Verschil jacquet en rokkostuum

Een jacquet bestaat uit dezelfde onderdelen als een rokkostuum. Het grote verschil zit voornamelijk in de kleuren en tijdstip van dragen. Een rokkostuum is veelal zwart is en hoort alleen in de avond gedragen te worden. Een jacquet daarentegen mag volgens de etiquette juist alleen overdag worden gedragen. Jacquets worden bovendien gedragen met een grijs (gestreepte) pantalon. Jacquets hoeven dus, in tegenstelling tot rokkostuums, niet volledig zwart te zijn.

Jacquet online bestellen

Bij Jansen en Jansen bieden wij het gemak van het online bestellen van jouw perfecte jacquet. Ontdek de voordelen van eenvoudig winkelen vanuit huis. Bekijk ons assortiment met jacquets dat ook het gerenommeerde merk Wilvorst omvat. De verschillende onderdelen van de outfit zijn ook los te bestellen. Handig als je alleen een nieuwe overhemd nodig hebt bijvoorbeeld. In ons eigen atelier kunnen we jouw outfit op maat maken voor de perfecte pasvorm. Voor een persoonlijk advies en het passen van onze collectie ben je ook van harte welkom in onze winkel in Boxmeer. Waar je ook voor kiest, bij Jansen en Jansen staat kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid centraal.

Aanbevolen accessoires

Je outfit maak je compleet met de juiste accessoires. Met elegante manchetknopen voeg je een vleugje persoonlijkheid toe aan je outfit. Ook een stropdas of vlinderstrik mag niet ontbreken. Etiquette staat het niet toe om een riem te dragen bij een jacquet. Bretels bieden uitkomst. Bij een jacquet kunnen ook handschoenen gedragen worden. Zwarte zijn voor rouw, grijze of witte handschoenen worden bij feestelijke gelegenheden gedragen.