Rokoverhemden

Wanneer een rokkostuum de dresscode is, dan mag het rokoverhemd niet ontbreken. Dit type overhemd is onlosmakelijk verbonden aan het rokkostuum. Ook rokhemden bestelt u eenvoudig online in onze webshop.

2 resultaten

Wat is een rokoverhemd

Een rokoverhemd, of kortweg rokhemd, is een speciaal ontworpen overhemd om te dragen bij een rokkostuum. Er zijn een paar verschillen tussen een rokoverhemd en een gewoon overhemd. Allereerst de opstaande kraag die ook wel een vadermoordenaarsboord wordt genoemd. Dit type kraag zorgt ervoor dat de vlinderstrik beter tot zijn recht komt. Daarnaast zijn alleen de bovenste 3 knopen zichtbaar. De rest van de knopen zijn verborgen doormiddel van een blinde sluiting.

Rokoverhemd kopen

Bij Jansen en Jansen herenmode bieden we verschillende opties voor het kopen van een rokoverhemd. Voor het gemak van online winkelen kunt u terecht in onze webshop, waar u een ruime selectie van rokoverhemden vindt en profiteert van snelle levering aan huis. Voor een persoonlijk en deskundig advies verwelkomen we u graag in onze winkel in Boxmeer, waar ons ervaren personeel u met plezier helpt bij het vinden van het perfecte rokoverhemd. Bovendien bieden we maatwerkopties in ons eigen atelier, zodat u verzekerd bent van een goede pasvorm voor het perfecte rokkostuum.